Církev žije! Mnoho lidí si myslí, že církev je uzavřená společnost, která se schází v barokním, zlatem přetékajícím kostele a nikoho k sobě nepustí.

VOX - festival křesťanské hudby

10. 8. 2007 1:27
Ano přátelé, to je datum VOXU. Vzhledem k tomu, že říjen je za námi, už to asi nestihnete. Pro vás, kteří jste tam nebyli, píšu o svých zážitcích.

  Škoda, že jsem tam byl, článek není určený pro mě:( Já a kamarád (pro vás čtenáře pan KD a pan MK) jsme tento kulturní zážitek absolvovali již po druhé. Héheč!

  A proto, jakožto správní mazáci, jsme zkušeně odložili hábity v šatně. Pás cudnosti jsme si raději ponechali:) Už jsem taky nemusel trapně hledat toalety na pódiu jako minulý rok. Ne! Já už jsem to všechno znal!

  Proč jste tam se mnou nebyli? Kdo ví... Možná jste o akci nevěděli. Ale vzhledem k tomu, že tyto stránky čtou výhradně lidé, kteří se na nich podílejí, tato výmluva asi neprojde. Možná jste byli nemocní. Nebo ještě hůře, někde jste se nakazili leností. To je mor… Ale hudba je lék, přátelé! A kde je hudba? Na VOXU. A VOX znamená přátelé HLAS.

  Je to přesně ten hlas, který slyšíme tak velmi slabě. Ale pomocí výkonných zesilovačů se vám vryje hluboko do uší a do srdce, které se rozbuší, rozbuší velice.

  Takže ty, kdož na kavalci svém ráčíš přebývati, či všelijaká promítadla sledovati a hrůznými výjevy se baviti, leč se jich sám nezúčastniti…, vyslyš varování hrozivé, leč tobě poučné: My, Z BOŽÍ VŮLE REDAKTOR, TĚ OBEZNAMUJEME, ŽE V ROCE NÁSLEDUJÍCÍM SE SMÍŠ TĚŠITI NA ROZMANITÉ RADOVÁNKY HUDEBNÍ, NA NĚŽ TĚ JISTĚ VLÍDNĚ UPOZORNÍ ÚVODNÍ STRANA WEBOVEK TĚCHTO. 

  Festivaly jako jsou VOX prezentují výhradně hudbu- a to hudbu křesťanskou. Nelekej se, neusnul nám varhaník. Jedná se o začínající i pokročilé formace. Všichni se snažili přiblížit k Bohu svým vlastním hudebním pojetím. Trochu mě zarazilo, že se začátečnického kola zúčastnili bělovlasí muzikanté. No, to byl asi melír...:-)

  Bylo to bezva. A Ty koukej, ať tam jsi příště se mnou! Mě už bolí ruka z věčného psaní.

                                                                                                                KD

Zobrazeno 1731×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio